Найкращі альтернативи PornHub

Згідно з китайським пророцтвом (чи прокляттям?), ми живемо, м’яко кажучи, в дуже цікаві часи. Між усіма шаленими реакціями, які люди мали цього року, особливо коли це стосується людей’ s сексуальні процедури цього року. Якщо ви носите’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я зробив за останні кілька місяців. Але те, що я одягла’ Я також думаю, що я бачив, що насувається мінімум у повному обсязі –- це величезна чистка, яка вразила PornHub пару років тому, і веб-сайт ніколи більше не був таким самим.

Це історична інформація про легендарну подію

Для тих, хто не в курсі, PornHub постійно став принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він є улюбленим місцем для розваг для дорослих. Якщо бути реальним, більшість людей у ​​світі сайт верхньої трубки або міститься, або, принаймні, значно переграно.

Проте після місяців тиску на MindGeek кількість балів фактично зменшилася (тут не йдеться про гру слів). флагманський сайт. По-перше, петиція про те, щоб k * ddie порно було видалено з веб-сайту, отримала більше ніж 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася низка звинувачень у тому, що на веб-сайті насправді з’явилася нечисть, зокрема m * nors.ви можете знайти більше тут порновидеоролики онлайн з Наших статей

(Чесно кажучи, я ношу’ не розумію, наскільки правдивим є те, що я одягаю’ і не шукаю цього нездорового

лайно. )На додаток до всього цього, люди скаржилися, що існують завантаження, які також потребують сексуальної поведінки без згоди. Ця репутація фактично призвела до того, що останнім часом цей веб-сайт став предметом презирства з боку преси, що має перевагу, через що банківські картки не дозволяли клієнтам оплачувати веб-контент на PornHub.

Звичайно, іншою великою проблемою, з якою насправді стикаються PornHub та всі інші канали, є занепокоєння кіберпіратством і копіпастою. Тому, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “ найдетальніші заходи безпеки у створеному користувачем фоні системи.”

Зокрема, титан порнографії мав і планував виконувати план:

• захист від неперевірених профілів від включення нового вмісту будь-якого типу

• Користувачі, які завантажують файли, повинні перевірити їх, сфотографувавши себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення вибору завантаження більшості відео на платформі

• видалення будь-якого типу та всього вмісту, який насправді не був створений перевіреними особами PornHub

Цей останній фактор залишився на практиці, мабуть, найвизначнішим, враховуючи, що загальна різноманітність відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше ніж 3 мільйонів.

(Боже, я зрозумів, що було багато копій відеокліпів, хоч, Боже Господи, це дуже багато.) Цікаво, що співробітники PornHub критикували TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають того самого запобіжних заходів, які вони тепер мають.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі значні зміни в плані, я можу сказати, що я’ m типу – занепокоєний– не через те, що r * pist та різні інші погані лохи тягнуть своє лайно. Мені це скоріше здається спробою запобігти регуляторним порушенням, яка може не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б припустив, що абсолютно невинні люди вилучили їхній веб-вміст і закрили канали після кожного цього.

Відкидаючи мій цинізм, що залишився, є причина розслабитися –– або я повинен сказати –– є п’ятнадцять причин для цього.

Нижче’ це те, що вам потрібно шукати замість PornHub

Це розуміє, що’ Найімовірніше, перехід на PornHub відбудеться, але якщо відбудуться більш радикальні зміни або веб-сайт тимчасово закриється, я’ ви отримали покриття. Нижче наведено контрольний список із десяти цікавих відеосайтів, наповнених абсолютно безкоштовним порно, які можуть стати вашим вибором PornHub без певного порядку. Отримуйте задоволення, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t area tubes у будь-якому конкретному порядку, однак це може бути найкращий веб-сайт з трубками, крім PornHub. Знову ж таки, з тим, що може чи не може статися з (колишнім?) королем порно, XVideos може швидко стати найпопулярнішою порнокамерою.

Якщо ви перевірите це, я’ Я впевнений, що ви погодитеся, що цей сайт абсолютно запущений. Подібно до всіх інших порнографічних веб-сайтів, наведених нижче, цей набір містить потоки безкоштовної нечисті, а там’ Не бракує чудових завантажень. І з майже 10 мільйонами завантажень, можливо, ви більше ніколи не подивіться порно відео.

Чорт, занепокоєний подумай про це, можливо, ти взагалі ніколи не відвідаєш жодного іншого веб-сайту.

Навіть якщо вам набридне записане відео –– якщо це’ хоч якось можливо – знадобиться трохи часу, щоб переключитися на шоу камери XVideos. У будь-який час ви побачите сотні незліченних спокусливих дизайнів, готових справити вам візуальне захоплення –– принаймні поки ви’ у мене є символи.

xHamster

Тепер ви не’ Вам не потрібно платити за вартість порно, але коли це стосується цього веб-сайту, ви можете подумати про те, щоб розщедритися готівкою на ці видатні фільми. Варіант чудовий, а якість абсолютно феноменальна, якщо гарантувати повну високу роздільну здатність або 4K Ultra.

Насправді, є неймовірні 116 000+ відеороликів із 7500 новими покращеннями, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиме доступ до кількох найкращих робіт порнозірок того періоду. Якщо ви’ якщо вас хвилює вартість, ’носіть, не хвилюйтеся. Тридцять днів платної доступності обійдуться вам у 6,99 доларів США, що на місяць менше, якщо ви зареєструєтесь на 3 місяці’ s підписка. Рік, безсумнівно, обійдеться вам у 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ потрібно буде заплатити все

одночасно. Ймовірно, найкраща угода — отримати довічне членство, яке, безумовно, коштуватиме вам величезних 299,99 доларів США! Це може здатися високим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримувати нескінченну кількість порнографії назавжди, і це’ s без реклами. Тепер очікуйте, що ви носите’ я маю намір заплатити кожну з цих або будь-яких грошей. Ви все ще можете отримати доступ до чудової кількості порнографії та кількох інших спокусливих нагород. Крім секс-шоу в реальному часі, ви можете побачити безліч рекламних мереж порнозірок і неймовірну добірку фотографій.

Що’ Крім того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших людей за віком, місцем проживання, статтю та походженням. Також набагато краще, використовуючи інноваційні інструменти пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, статурою та фетишами серед інших вимог пошуку.

Очевидно, що концепція полягає в тому, щоб поговорити з особами, яких ви могли б мати намір побачити, однак, як ви могли б передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для неформального спілкування в чаті, відвертого обміну зображеннями та наміру різноманітної іншої хтивої діяльності в Інтернеті. Проте, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ t отримати достатнє визнання від дротів в Інтернеті. Фактично існують мільйони завантажень, які’ просто описую відеокліпи. Окрім фільмів, тут можна переглянути різноманітні сексуальні фотографії та красиві GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи обманював, коли шукав одну з найпопулярніших груп. Технічно кажучи, одним із найпоширеніших типів порно є некатегоризоване. Це досить чудове відчуття, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сайтах.

Утім, я вважав, що це досить широко, тому вирішив “ офіційно опишіть різні інші популярні класифікації, які належать до аматорського діапазону. З понад мільйоном завантажень кількість ‘& lsquo; відносно не обмежена. реальні люди, яких ви бачите, як цінують себе, принижуються та нечисті.

(До речі, аматорські фільми складають приблизно п’ятдесят відсотків завантажень на цьому інтернет-сайті!)

Щоб ви знали, існують обидва типи аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи експертів, які не займаються порнографією, яких ви’ ве (хороша новина в тому, що) ніколи раніше не бачили на додаток до пробної порнографії в стилі гонзо, яка має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую кожного траха без сідла.

Зауважте лише одну річ: кожне веб-посилання є корисним і не містить спаму, за винятком кнопки Pornography Games –– це’ це лише реклама.

Без матері

Безсумнівно, найвища якість трохи повсюдна, однак це’ частково в результаті поєднання аматорського та професійного порно, яке ви’ знайдете на цьому веб-сайті. Незважаючи на те, що всі ці дорослі канали відкриті для нових масових фільмів, це чудова порнографічна система для будь-яких дивакуватих збоченців.

Вони’ У нас є категорії на будь-який смак і більше, ніж просто такі типові, як анальна активність, секс із транссексуалами, дивне поєднання та шкіряне порно відео. Якщо ви перевірите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ, тому ‘називається & lsquo; екстремальне порно

. Будьте обережні, цей пошуковий фільтр напевно запропонує вам будь-який тип парної, незвичайної та суперекстремальної порнографії. Природно, нічого з цього – як я розумію – не варто видаляти PornHub, але більшість відеокліпів тут можуть бути грубими для деяких людей.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали до, після чи під час вас’ я оцінив вашу промежину, цей порнографічний сайт здається мені унікальним, оскільки він має ‘& lsquo; смішний, різний інструмент фільтра. Знову ж таки, деякі з порнографії можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені одночасно для руйнування кишківника та горіха.

І дозвольте мені повідомити вам, що це був дивний кульмінаційний момент – але він того вартий!

Рухаємо далі. Ще одна цікава особливість цього каналу — це веб-сторінки взаємодії зі значною площею. Існують теми онлайн-форумів, за якими учасники спілкуються та обмінюються інформацією та фотографіями. Motherless також має онлайн-чат, а також повний розділ оголошень.

То чого ви чекаєте?

Є процвітаюча сфера, з якою можна зацікавитися. Вони’ у мене є абсолютно нові аматорські порнозірки, з якими весь час підписуються, а ви’ знайдете якийсь надзвичайно дивний і забавний фап-продукт.

Перефразовуючи Motherless’ гасло: продовжуй і дивись, мати не’ t насолоджуватися

. SpankBang Будь то’ Майстерно зняті або записані початківцями, найвища якість великої маси цих безкоштовних порновідеокліпів зазвичай є першокласною.

Я не’ У мене немає точної інформації, але мені здається, що ця трубка є одним із найбільших фільмів, які навіть публікуються на веб-сайті. Перегляньте його та повідомте мені –– гадаю, ви можете зі мною погодитися.

І якщо ви стурбовані тим, що вас спантеличила така кількість звернень під час відкриття веб-сторінки, не’ t піт це. На цьому веб-сайті є безліч варіантів пошуку та інструментів фільтрації всіх видів. Натиснувши перемикач, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді було додано останнім часом, що’ були помітні, і незабаром можна знайти завантажені файли.

Я ношу’ я не знаю про вас, але я рідко бачу, що останній вибір не’ один я бачу на інших безкоштовних

порнографічні веб-сайти. Далі, ви можете відфільтрувати результати відеокліпів за визначенням найвищої якості, тривалості відеокліпу або просто скористатися пошуковою системою в Інтернеті. Якщо пряме порно не’ Ви також можете перемикатися між геями та транспорнографією.

Я маю додатково обговорити SpankBang’ Функція телевізора. Учасники цього сайту можуть не лише запустити власні канали, але й запустити власний термінал. По суті, це’ s автоматично створений список відтворення, який безперервно транслює те, що ви хочете бачити. Усе, що вам потрібно зробити, це перейти на веб-посилання на телевізійний веб-сайт, ввести класифікацію, тег, ключове слово чи порнографічну зірку та перейти звідти.

Погляньте на це, і ви, можливо, захочете зробити цю фінансову установу для цифрових шльопань.

YouPorn

Коли йдеться про створення, цей безкоштовний порнографічний сайт виглядає охайно, а веб-вміст далекий від цього –- це’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не натрапляли на цей сайт, який містить шведський стіл дурниці, ви’ на вас чекає легендарне частування. Є терабайти сексуальних зображень і потенційно петабайти порнографічного відео. Вони добре впорядковані в десятки груп, які повинні привернути майже кожне почуття чуттєвої естетики.

Хоча є виконавці-любителі, YouPorn, здається, має набагато більше досвідченої еротики, багато для того, щоб у них була ціла вкладка для порнозірок у меню. Поряд із ним є розділ еротики, який організовує хвилю захоплюючих історій, які гарантують, що ваші враження від цього порнографічного каналу стануть ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до 2 камерних мереж. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, мені вдалося сказати, що аматорські дизайни все одно варті уваги.

YouJizz

Ця порно платформа не’ не мати забагато у вигляді додаткової метушні, що є приголомшливим для тих, хто хоче сісти та піти. Ви надягаєте’ не потрібен обліковий запис, щоб заробляти на цьому сайті’ s колекція інструментів перегляду сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, як-от упорядкування результатів за тим, що’ є новим, популярним нещодавно, історично та в тренді. Навіть більше, за допомогою двох кранів ви можете отримати довільну колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що саме шукаєте, ця платформа має епічний список тегів, який потрібно відвідати.

Жінки з веб-камерою на YouJizz Live прекрасні, як і основна трубка. До речі, якщо ви любите золотоволосих, вам варто заглянути на сайт веб-камери YouJizz. У них є всілякі гарячі сестри, але я помітив, що ти’ Знайдемо жінок з медовим волоссям.

Якщо вам захочеться клацати й крутитися, одягайте’ ще не зламай цей горіх. Ми’ ми лише наполовину, і є ще багато трубок, які можна відкрити та захопити.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *